ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΒΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΒΑΣ

HIP HOP (Παιδικό - Εφηβικό)

Ο Βασίλης, μεγαλωμένος σε μια μικρή πόλη έξω από τη Λειβαδιά της Βοιωτίας, ήθελε από μικρή ηλικία να ασχοληθεί με το χορό και ιδιαίτερα με το hip hop. Του δόθηκε η ευκαιρία λοιπόν το 2010 όταν ήρθε στην Αθήνα να σπουδάσει να γνωρίσει τη Ρέα Χατζή, χορογράφο του ελληνικού So You Think You Can Dance. 
Ξεκίνησε και έκανε τα μαθήματά της ενώ παράλληλα συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια hip hop και άλλων styles που τον βοήθησαν να βρει και να αναπτύξει το στυλ με το οποίο ασχολείται σήμερα. 
Μέχρι το 2015 ο Βασίλης ανήκε στο δυναμικό της ομάδας Young Lips Mafia Crew (YLMC), η οποία κατέκτησε τη 4η και 7η θέση στο Hip Hop International Greece 2014 και 2015 αντίστοιχα.
Έχει παρακολουθήσει εντατικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με μεγάλους χορογράφους όπως οι: Parris Goebel, Kiel Tutin, Dez Soliven, Oriana Siew-Kim, JoJo Gomez, Miguel Zarate, Bobby Newberry, Scott Forsyth, Mecnun Giasar, Rudi Smit, Kaelynn KK Harris και άλλους. Σήμερα, στον δεύτερο χρόνο του ως δάσκαλος χορού, διδάσκει σε κάποιες από τις πιο γνωστές σχολές χορού της Αθήνας.